پیامبر عظیم‌الشأن صلى الله علیه و آله : ما تَصَدَّقَ النّاسُ بِصَدَقَةٍ أفضَلَ مِن عِلمٍ یُنشَرُ.
هیچ صدقه‌ای که مردم دهند از علمی که منتشر شود بهتر نیست.

پیام دبیر علمی همایش

سلام
با عنایت به الطاف کریمانه ی الهی واحد دانشگاهی فرهنگیان شهید بهشتی گنبدکاووس برگزار کننده همایش استانی دانشگاه فرهنگیان؛ تقریب مذاهب از نظر تا عمل را برگزار می‌کند که ما هر ساله شاهد وحدت اثربخش در بین مذاهب اسلامی در سراسر کشور عزیزمان ایران هستیم. برگزاری این همایش می‌تواند حامل اندیشه‌های نو و یادآور نیاز به تحول در امر علوم انسانی باشد در این میان برگزاری اولین همایش استانی نقش بسزایی در بروز رسانی دانش اسلامی و تبادل تجربه میان نخبگان، اساتید، دانشجویان به ویژه دانشجو معلمان را دارد.
اینجانب وظیفه خود می‌دانم از حمایت‌های سازمان مرکزی دانشگاه فرهنگیان، حوزه‌های علمیه خواهران سراسر کشور و حوزه علمیه خواهران استان گلستان، دانشگاه‌های حمایت کننده استان گلستان و گنبدکاوس، بسیج مستضعفان و همچنین دانشگاه فرهنگیان استان گلستان برگزار کننده این همایش و نیز همکاری بی‌دریغ اعضای محترم کمیته‌های علمی و اجرایی این همایش که از اساتید صاحب نظر در عرصه علم و دانش می باشند مراتب تشکر و قدردانی خویش را اعلام نمایم.
رجاء واثق دارم پروردگار متعال، همایش به بهترین صورت برگزار و مورد توجّه و اقبال شرکت کنندگان قرار گیرد.
در این همایش علمی پژوهشی در حد توان تلاش خواهیم کرد تا فضا و شرایطی مناسب و کارآمد برای ارائه برنامه‌های علمی و اجرایی فراهم شود و با بهره‌گیری از مشارکت فعال شرکت کنندگان بحث‌های علمی ضروری مورد نیاز در جهت وحدت تقریب مذاهب اسلامی و رفع چالش‌های علمی موجود از نظر تا عمل، در این مطالعه علمی فراهم گردد تا در نهایت این تلاش‌ها به پیشرفت و تعالی نظام مقدس جمهوری اسلامی کشور عزیزمان ایران اسلامی منجر شود.
اینجانب به نمایندگی از کمیته علمی برگزار کننده همایش، قدردان حضور پربار کلیه‌ی محققان و پژوهشگران گرامی و دانشجو معلمان عزیز در این همایش خواهم بود.

دکتر امیر پورشاهرودی
استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه فرهنگیان گلستان- دبیر علمی همایش